torsdag 27 januari 2011

Kom igen då, gud eller egentligen vem som helst.

Allt jag vill ha just nu är en stor lägenhet, eller iallafall ett hus. Gärna sekelskifte med rum i fil, högt i tak, garderober, riktigt kök, trägolv, stora fönster, breda lister och spegeldörrar. Efter detta så nöjer jag nog mig med vad som helst, vart det än ligger, bara jag:
1. Kan ha höns (om det är hus)
2. Får ett eget rum (stor önskan överlag)

Efter denna bostadsönskan så innefattar mina framtidsdrömmar förmodligen samma sak som vanligt. Smeg-kyl, någon form av fet familj, sekelskifte och att någon gång faktiskt bli färdig sjuksköterska samt att sluta vara oförskämd när jag pratar i sömnen med mitt hjärtefröjd och min sambo, popstjärnan och bandymålvaktslegenden: FLL.

SKA DET VARA SÅ MYCKET BEGÄRT?

onsdag 26 januari 2011

lördag 22 januari 2011

Fulkultur


En av mina största laster i livet har alltid och kommer nog alltid att förbli fulkultur. Jag blir fullkomligt nipprig bara av tanken på komersiella och sexistiska tv-serier som Gossip Girl och Desperate Housewifes. Jag kan spendera hela söndagar med att titta på risiga MTV-program om fruktansvärda ungdomar med sjukliga bekräftelsebehovt. Aldrig någonsin gråter jag så hjärtligt som jag gör till amerikanska sjukhusserier och ingen sorti i hela världen kan vägas upp emot finalprogrammet av Sunset Beach. (allt var en tanke, genialt)

Nu slutar det såklart inte här, till svart-och-svår-stockholms förtret så finner jag även kriminalromaner a'la Läckberg otroligt spännande och underhållande.

Min nyaste bästa grej är byggprogram, och då gärna vad som helst med Martin Timell, trots att han i vanliga fall inte direkt är min kopp te, så tycker jag att det är spännande med fuskbyggare och gubbar som lurar av folk pengar och ger tillbaka hus där vattnet rinner åt fel håll i badrummen. Så fort Martin säger "bakfall, herregud" så sitter jag här och skakar på huvudet och säger "aj, aj, aj". Det är liksom då vi möts, jag och Martin, det är då vi förstår varandra.

Top 3. Bra tv-serier:
16 and pregnant.
Gossip Girl.
Andra Avenyn

söndag 9 januari 2011

Dymodöden

Dymoapparaturen har gjort ett hejdundrandes intåg i vårat liv och dess häftiga framfart syns i lägenhetens alla håll och riktningar.
Fantastiskt praktiskt må jag säga, speciellt om man har någon form av neurologisk sjuka som påverkar förmågan att minnas vad saker är och föreställer. Annars är det mest beroendeframkallande och säkerligen smått irriterande för den som en dag måste pilla bort alla små klisterlappar.