tisdag 20 december 2011

Illuminations lampen OsramPå lördagens Erikshjälpsvisit fann jag dessa spektakulära lampor, som funkar hur fint som helst i min gamla julgransbelysningsslinga. HejaHeja. Här ska det bli cirkusbelysning så det hette duga!

5 kommentarer:

E L I N sa...

MEN JÖSSES! Bara du kan hitta något sådant fantastiskt!! Helt fantastiskt. Wow.

Ingrid sa...

Vilken dröm!!!!!!! Fullkomlig dröm!!! Das ganze Jahr!

Madeleine sa...

alltså gamla lampor är ju så fint!

Ingrid sa...

Haha, vaaaa?? Det låter som jag för jag högg en liten stringhylla (med vit string för 75 kronor?) det första jag gjorde när jag kom in där och letade julklappar, den kommer bli perfekt till den som ska få den (även om jag vill behålla den själv också men jag har massa liknande såna där som dräller på vinden. I ALLA FALL: mäh! Jag borde ha sett dig. Fast jag var där på snabbvisit med mamma och när jag hamnar på ställen som Erikshjälpen är jag tokfokuserad på alla saker, min pojkvän vill inte följa med mig för han tycker jag blir så otrevlig, hahah, så det var kanske inte så konstigt. Men. Kul! Haha. Känns så knäppt att vi inte har setts (eller ja, hälsat då!) nu när vi bor här på samma lilla plätt. Jag är himla nyfiken på dig ska du veta! :) OCH: förlåt för att jag högg den före dig!

Åh, ja, bandy!! Jag vill dra ihop ett gäng och gå, vore så himla kul. Vad har du för planer? Skulle du våga ansluta dig till mig och mitt gäng? :)

ikarolineshuvud.blogg.se sa...

GUUD VAD AVIS JAG BLIR!!!
så himla fina lampor!
jag hoppas även du hittar dina smörtaxar snart!
GOD JUL-kram!!!